Selecteer een pagina

Over ons

Gezond eten makkelijk gemaakt

Welkom!

“Dagelijks voor vers eten op tafel zorgen is niet altijd gemakkelijk. Inkopen doen, koken, opruimen en afwassen nemen een groot deel van je avond in beslag. Bijgevolg schiet er weinig tijd over voor andere activiteiten. Ik wil er graag voor zorgen dat jij zowel kan genieten van je vrij tijd ‘s avonds als van een verse, lekkere en bovendien gezonde maaltijd. Goed en gezond eten heeft tijd nodig, maar dat hoeft jouw tijd niet te zijn. Daarom wil ik hier graag bij helpen door jou wekelijks te voorzien van kwalitatief eten, waar jij geen tijd in hoeft te steken.”

– Jef, zaakvoerder

 

CREATIEF KOKEN

Alle maaltijden worden volledig van nul bereid, met enkel de beste ingrediënten. We houden
van leuke, uitdagende recepten die jou telkens weer verrassen. Je vindt gedurfde smaken en veel kleur in elke maaltijd.

LOKALE PRODUCTEN

Er wordt zo veel mogelijk gewerkt met groenten uit eigen tuin of van lokale boeren en handelaars. Zo garanderen we kwaliteit en steunen we de omgeving.

 

 

GEZONDE LEVENSSTIJL

Alle maaltijden worden afgewogen en goed uitgebalanceerd qua vitaminen, proteïnen, koolhydraten en vezels. Alles wat je lichaam nodig heeft om jou voldoende energie te geven.

GEEN BEWAARMIDDELEN

De gerechten worden klaargemaakt op de dag van levering zelf. Daar blijven ze steeds enkele dagen houdbaar in de koelkast. Enkel natuurlijke producten.

 

 

BIJ JOU GELEVERD

Jij hoeft er niks voor te doen. De maaltijden worden bij jou op het werk of thuis bezorgd. Opwarmen in de microgolf of oven wanneer het jou past en smullen maar!